Bel ons op 023-5554243 of neem contact op

Franchise advies

Wilt u voor uzelf beginnen? U maakt misschien wel de meeste kans op succes door te kiezen voor een franchise. Advies in de beginfase en gedurende de contractperiode krijgt u van Perrels Advocaten in Hoofddorp.

perrels2Voor- en nadelen van een franchise
Doordat bij een franchise beide partijen zich richten op hun sterke punten, is er sprake van een win-win-situatie. De franchisenemer profiteert van uniforme marketing en een schat aan kennis. Maar tegelijkertijd zit de franchisenemer ook vast aan een contractduur. Ook bij tegenvallende inkomsten zal de franchisenemer vergoedingen aan de franchisegever moeten betalen.

Ook voor franchisegevers
Wij bieden niet alleen juridische ondersteuning en franchise advies aan franchisenemers. Ook als u uw bedrijf wenst uit te breiden en vragen heeft over het aanbieden van een franchiseformule, staan wij u bij. Neem vandaag nog contact op om een afspraak met één van onze specialisten te maken.

Waar wij u bij helpen:

  • Franchise advies in de pre-contractuele fase
  • Opstellen en tekenen van de franchiseovereenkomst
  • Mogelijke geschillen gedurende de contractperiode

Ook voor andere soorten rechtshulp, bijvoorbeeld op het gebied van ontslagrecht of huurrecht, kunt u in Hoofddorp terecht. Maak een afspraak voor een gratis eerste consult via tel. 023-5554243 of vul het contactformulier in

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Perrels Haarlemmermeer Advocaten BV
De Fruittuinen 22
2132 NZ Hoofddorp

Copyright 2015 Perrels Advocaten B.V.
Telefoon:
Fax:
E-mail:

KvK nr.
023-5554243
023-5554244
info@perrelsadvocaten.nl

34100727

Arbeidsrecht

Huurrecht

Ondernemingsrecht

Personen en Familierecht

Andere rechtsgebieden

Strafrecht

Organisatie

Contact

Uitgelicht

Back to Top