Bel ons op 023-5554243 of neem contact op

Echtscheiding Hoofddorp

Overweegt u een echtscheiding?  Voor juridisch advies bij echtscheidingen kunt u terecht bij Perrels Advocaten in Hoofddorp.

p4Perrels Echtscheidings Advocaten  bemiddelt en adviseert  in de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Velserbroek, Aalsmeer, Hillegom, Lisse, Heemstede en Haarlem. Uiteraard zijn we u ook buiten deze regio’s graag van dienst

Wat te doen bij echtscheiding?
Er vinden jaarlijks heel wat scheidingen plaats. Bij elke scheiding hebben  partners vaak rechtshulp nodig, al is het alleen maar voor het indienen van de aanvraag bij de scheidingsrechter. Wanneer u nog goed met uw partner door één deur kunt, kunnen wij u beiden van dienst zijn met scheidingsbemiddeling.

Elke partner een eigen advocaat
Wanneer u geen goede verstandhouding meer met uw partner heeft, dient u beiden een eigen advocaat in de arm te nemen. Perrels Advocaten geeft u uitgebreid advies en staat u bij in de gesprekken en onderhandelingen met de advocaten van uw partner.

Hulp en advies bij:

  • Omgangsregeling kinderen
  • Boedelscheiding
  • Alimentatie (kinderen)

Heeft u vragen over een echtscheiding? U bent hiervoor van harte welkom bij Perrels Advocaten in Hoofddorp. Maak een afspraak voor een gratis eerste consult via tel. 023-5554243 of vul het contactformulier in.

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Perrels Haarlemmermeer Advocaten BV
De Fruittuinen 22
2132 NZ Hoofddorp

Copyright 2015 Perrels Advocaten B.V.
Telefoon:
Fax:
E-mail:

KvK nr.
023-5554243
023-5554244
info@perrelsadvocaten.nl

34100727

Arbeidsrecht

Huurrecht

Ondernemingsrecht

Personen en Familierecht

Andere rechtsgebieden

Strafrecht

Organisatie

Contact

Uitgelicht

Back to Top