Bel ons op 023-5554243 of neem contact op

Advocaat Hoofddorp

Wordt u geconfronteerd met een dreigend ontslag, arrestatie of is uw huwelijk niet meer stabiel? U kunt vrijblijvend voor al uw vragen terecht bij Perrels Haarlemmermeer Advocaten.

Ruim 35 jaar advocaat Hoofddorp
Wanneer u een conflict hebt of dreigt te krijgen met uw werkgever of –andersom- met uw werknemer, indien de huurovereenkomst wordt opgezegd of u dreigt ontruimd te worden of u wenst advies over een contract of over het uitblijven van betaling, kunt u een beroep doen op een advocaat.

Hoofddorp kan gelukkig al ruim 35 jaar op Perrels Advocaten bouwen. Dankzij een degelijke opleiding, constante bijscholing en ruime ervaring in verschillende rechtszaken vormen onze juristen het beste team dat u zich kunt wensen.

Verschillende rechtsgebieden
Met zoveel ervaring kunnen wij u optimaal adviseren en, indien nodig, bijstaan. Ons doel daarbij is om het maximale resultaat voor u te behalen. Wij ondersteunen u op verschillende rechtsgebieden, waardoor u aan één juridische partner voldoende heeft.

Uw advocaat in Hoofddorp voor:

  • Incasso (no cure – no pay)
  • Huurrecht (woon- en bedrijfsruimte)
  • Arbeidsrecht (voor werknemer en werkgever)
  • Franchise
  • Strafrecht
  • Scheidingsbemiddeling/echtscheiding/alimentatie
  • Sociale Zekerheid

Eerste consult is altijd gratis!

Wilt u uw probleem snel juridisch laten doorlichten, dan kunt u ook bij ons terecht voor een kosteloos adviesgesprek . Daarna weet u welke juridische oplossing voor uw probleem haalbaar is.
Voor verdere werkzaamheden of procedures is het mogelijk op grond van de Wet op de Rechtsbijstand dat een subsidie aan u wordt verstrekt, waardoor u een aanzienlijk deel van de kosten vergoed kunt krijgen. Dit heet een Toevoeging. U betaalt dan een eigen bijdrage, waarvan de hoogte afhankelijk is van uw inkomen. De advocaten op ons kantoor staan bij de Raad voor Rechtsbijstand ingeschreven en kunnen u bijstaan op basis van een toevoeging.

Kom langs bij Perrels Haarlemmermeer Advocaten in Hoofddorp voor een oriënterend gesprek. Wij zijn goed bereikbaar en bieden gratis parkeergelegenheid. U bent van harte welkom bij Perrels Advocaten!

Neem telefonisch contact op via 023-555 42 43 of vul het contactformulier in.

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Perrels Haarlemmermeer Advocaten BV
De Fruittuinen 22
2132 NZ Hoofddorp

Copyright 2015 Perrels Advocaten B.V.
Telefoon:
Fax:
E-mail:

KvK nr.
023-5554243
023-5554244
info@perrelsadvocaten.nl

34100727

Arbeidsrecht

Huurrecht

Ondernemingsrecht

Personen en Familierecht

Andere rechtsgebieden

Strafrecht

Organisatie

Contact

Uitgelicht

Back to Top