Bel ons op 023-5554243 of neem contact op

Arbeidsrecht Amsterdam

Heeft u een probleem met een werknemer of uw werkgever in Amsterdam? Heeft u snel juridische bijstand nodig maar weet niet goed wat te doen? Bij Perrels Advocaten uit Hoofddorp kunt u binnen 24 uur met uw juridische vraag of probleem terecht mbt het arbeidsrecht. Met een dreigend ontslag of met ontevredenheid over een werknemer kunnen wij u direct advies geven. Leg uw probleem aan een van onze ervaren arbeidsrecht advocaten voor. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u optimaal adviseren en, indien nodig, verdedigen. Ons doel daarbij is om maximaal resultaat voor onze cliƫnten -u dus- te behalen.

perrels1Voor wie geldt arbeidsrecht
Het arbeidsrecht regelt in Nederland de verhouding tussen werkgever en werknemer. Individueel en collectief. Iedereen die een arbeidsovereenkomst gesloten heeft, heeft te maken met het arbeidsrecht. Ook daarbuiten kun je te maken krijgen met het arbeidsrecht, bijvoorbeeld wanneer je werkzaam bent als ambtenaar of werkt voor een uitzendbureau.

Perrels Advocaten
Perrels Advocaten is gevestigd in Hoofddorp. U kunt ook bij ons terecht voor een eenmalig adviesgesprek van 30 minuten. Daarna weet u welke juridische oplossing voor uw probleem haalbaar is. De advocaten op ons kantoor staan bij de Raad voor Rechtsbijstand ingeschreven en kunnen u soms bijstaan op basis van een toevoeging.

Wij zijn goed bereikbaar en bieden gratis parkeergelegenheid. U bent van harte welkom bij Perrels Advocaten als u uit Amsterdam of omstreken komt.

Bel of mail ons voor een afspraak. Tel 023-5554243

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Perrels Haarlemmermeer Advocaten BV
De Fruittuinen 22
2132 NZ Hoofddorp

Copyright 2015 Perrels Advocaten B.V.
Telefoon:
Fax:
E-mail:

KvK nr.
023-5554243
023-5554244
info@perrelsadvocaten.nl

34100727

Arbeidsrecht

Huurrecht

Ondernemingsrecht

Personen en Familierecht

Andere rechtsgebieden

Strafrecht

Organisatie

Contact

Uitgelicht

Back to Top