Bel ons op 023-5554243 of neem contact op

Advocaat Echtscheiding Haarlem

perrels4U zoekt een advocaat in Haarlem met specialisatie in echtscheidingen. Dan bent u bij Perrels Advocaten aan het juiste adres. Met 30 jaar ervaring in echtscheidingen kunt u snel terecht met uw juridische problemen rondom een echtscheiding. Wij proberen ten allen tijde een vechtscheiding te voorkomen. Perrels Advocaten staat u in Haarlem op een betrokken wijze bij in uiteenlopende zaken zoals het opstellen van een ouderschapsplan, het berekenen van (kinder-)alimentatie, de boedelverdeling enz. Een scheidingsprocedure begint met een verzoekschrift aan de rechter. Het verzoekschrift kan iemand alleen indienen, maar ook samen met de huwelijkspartner. Het moet echter steeds door een advocaat worden ingediend

Perrels Advocaten hanteert scherpe tarieven. U kunt binnen 24 uur bij ons terecht.

Perrels Advocaten
Perrels Advocaten is gevestigd in Hoofddorp. U kunt bij ons terecht voor een eenmalig adviesgesprek van 30 à 45 minuten. Daarna weet u welke juridische oplossing voor uw probleem haalbaar is. De advocaten op ons kantoor staan bij de Raad voor Rechtsbijstand ingeschreven en kunnen u soms bijstaan op basis van een toevoeging.

Wij zijn goed bereikbaar en bieden gratis parkeergelegenheid. U bent van harte welkom bij Perrels Advocaten als u uit Haarlem of omstreken komt.

Bel of mail ons voor een afspraak. Tel 023-5554243

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Perrels Haarlemmermeer Advocaten BV
De Fruittuinen 22
2132 NZ Hoofddorp

Copyright 2015 Perrels Advocaten B.V.
Telefoon:
Fax:
E-mail:

KvK nr.
023-5554243
023-5554244
info@perrelsadvocaten.nl

34100727

Arbeidsrecht

Huurrecht

Ondernemingsrecht

Personen en Familierecht

Andere rechtsgebieden

Strafrecht

Organisatie

Contact

Uitgelicht

Back to Top